leuk
halloooo!
heb ff een tijdje niets van mij laten horen, maar dat komt omdat ik een hele leuke drukke tijd heb gehad!
Mijn werk als engelse leraar is super! echt mega leuk om die mensen wat te leren, ze zijn allemaal ook super enthousiast en doen goed mee! :D
verder hebben michael en ik een paar dagen in de leukste bar hier gewerkt als propper, dat is iemand die flyers uitdeeld! super leuk, heeeeeel veel mensen leren kennen en een paar amazing uitgaansavondjes gehad! haha
3 daagjes geleden heb ik geparasailed!! echt zooo gaaf! heel lekker gevoel om door de lucht te zweven met alle wind enzo om je heen! leuk uitzichtje ook wel hoor daarboven! haha
michael is ook geweest, maar hij ging met z'n 2en, met een vietnamees meisje..
over anderhalf uurtje vertrek ik met de bus naar het zuiden van vietnam, naar Dalat en Buon Ma Thout, ben van plan om daar naar een national park te gaan waar tijgers wilde oliefanten en panter zitten(zeggen ze) haha. verder zijn 100KM onder dalat de 2 mooiste watervallen van zuidoost azie.. dus daar ga ik ook sowieso even heen!!
het is alleen wel maar 22 uur rijden dus valt mee! :P hahaaha
naja wish me luck..
paar leuke fotootjes bijgevoegd..
Hee bolle!
lachen verhalen weer allemaal!!!
Ga je over op de carriere switch en docent worden? haha
He vertel is wat meer over dat vietnamese meisje, die 2 puntjes er achter vragen naar meer!
Veel plezier in dalat en buon ma thout of hoe je het ook schrijft!
Ik zie je over een kleine 3 weken weer!
ayo