tripje

gelukkig was het gister en vandaag weer lekker weer, dus ben gister de hele dag naar het strand geweest, was wel weer ff lekker na al die regen! :D

vandaag was ik met michael en nog 2 spanjaarden naar My Son, dat is een dorp vlakbij waar ik zit, met allemaal ruïnes van tempels! heel gaaf om te zien, heel veel is platgebombardeerd door de oorlog, je ziet echt hele kraters van die bommen!
halverwegen te terugweg stopte we en gingen we verder op een boot, op die boot hadden we een kookles! echt super leuk je leerde allemaal vietnamese dingen koken op die boot! :D

nu ga ik uit eten met michael en een australisch meisje, daarna gaan we een feestje bouwen! :D heel leuk allemaal!

ajuu

Lorena

Jaaaaaa dat zie ik goed kookles!!! Is ook wat voor mij!'
Dus jij gaat lekker koken straks in nl voor me?!

Wilma

Hi Jelle, wat een super ervaring, leuk dat je ook tijd hebt om te genieten en te feesten :-)
Het ziet er allemaal fantastisch uit!
Liefs Henry & Wilma

Harald en Ellen

Leuk zo'n kookles...kan je al met stokjes eten?

jong wok tjang da brun joes

Hey Jelle Hà Lan c?ng s?m b? l? ji Vi?t Nam b? l?, vì v?y nó là ??p ? ?ây là l?nh và màu xám th?c ph?m không ph?i là ?n và ph? n? rên r? ? ?ây ch? ???c nêu ra ... ?úng?Hãy t?n h??ng nh?ng tr?i nghi?m tuy?t v?i ?ó là tr??c khi b?n bi?t ?i?u ?ó!

jong wok tjang da brun joes

he Jelle je site herkent geen vietnamees dat is nou ook wat? misschien brouwen is er daar nog wat van vraag de vertaling maar aan zo'n "mooie" vietnamese vrouw. Kop op je bent zo weer thuis helaas voor jou !

Radjen

Hey Jelle,

Zo te zien en te lezen heb je het super naar je zin en natuurlijk mis je Nederland en het thuisfront af en toe, dat is niet meer dan normaal.

Deze ervaring neemt niemand je meer af en kan alleen maar goed zijn voor de rest van je leven en carriere.

Geniet er maar van, want voor je het weet is het weer voorbij en zit je weer in Soestcity met je regenpak in de tuin te BBQ-en, hahaha :P:P:P

Veel plezier nog !!

Groet,

Radjen.

Matthijs Otterloo

Hey Jelle

Hoe is het?
Ik hoorde dat je nu in vietnam zit. Wat cool! Hoe is het daar? Heb je het een beetje naar je zin daar?
Werk je ook daar? Hoelang blijf je daar?
Veel plezier daar! Ik zal je blog in de gaten houden

Groet,

Matthijs

[email protected]

Bram en Daan

hee frikandel,

hoe is het daar, ziet er goed uit!
heb je het naar je zin?
hoe gaat het met je vietnameese vrienden?
wij horen het wel, ajuus!

Brqm en Daan.